MINERGUALBA 2021 (3a edició)

Fira de minerals del Montseny

Ferias , Exposiciones
Torna MINERGUALBA!
Fira d'intercanvi de minerals i de venda directa.
 
El dissabte 16 d’octubre, de 10 a 14h, a la Pista Poliesportiva 1-O (1 d'octubre).
La Fira de Minerals del #Montseny a #Gualba.
 
Reserva’t la data!
 

MINERGUALBA és una fira d'intercanvi i venda de minerals organitzada per l'Ajuntament de Gualba amb la col·laboració del Grup Mineralògic Català, amb l'objectiu de divulgar la mineralogia catalana, fomentar el col·leccionisme, donar a conèixer el patrimoni miner i el Museu de Minerals de Gualba. És per això que l'entrada és gratuïta.

Enguany, i malgrat els problemes derivats de la Covid-19, s'ha acordat amb el Consistori de Gualba dur a terme la fira aplicant de manera rigorosa les normes de prevenció.

El lloc és un pavelló obert totalment però amb coberta superior que protegiria en cas de pluja. És un espai molt ampli que permet respectar les distàncies de seguretat.

Finalment i per decisió de l'Ajuntament, enguany es faran tallers d'iniciació a la mineralogia com en l'anterior edició, sempre respectant les mesures de seguretat.

Durant la fira serà obligatori l'ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.

El repartiment dels espais als participants la decideix l'organització d'acord amb els següents criteris de preferència:
1. Donació de minerals al Museu de Gualba (patrocini)
2. Antiguitat de participació en la fira
3. Membre del GMC
4. Proximitat geogràfica
5. Sorteig

La participació com a expositor / venedor és gratuïta però s'agrairà qualsevol donació per al Museu. Encara queden taules per adjudicar i si hi esteu interessats podeu trucar als telèfons que es detallen més endavant. El termini per a demanar inscripció és el dimarts dia 12 d'octubre a les 21 h.

Per als que no vulguin tenir taula 'permanent' durant tota la fira, es disposarà d'una taula 'oberta' on es podran fer intercanvis, en el ben entès que no s'hi podrà estar permanentment. Serà d'ocupació temporal. Aquesta taula no té reserves ni cal inscriure-s'hi. Esperem la col·laboració de tothom per a que en aquesta taula tot funcioni correctament.

Només es podran exposar minerals i material relacionat amb el col·leccionisme de minerals (llibres, vitrines, lupes, etc.). Per tant estan prohibits fòssils, bijuteria, joies, minerals artificials, etc.

Informació:
Eugeni Bareche- tel 678310437
Joan Vinyoles - tel. 646335012
 
Compartir
Esta web emplea cookies. Si continúas navegando entendemos que aceptas nuestra Política de cookies.